fbpx

Yksityisyyden suoja

Ketä olemme

Web sivusto: https://www.tsasounia.fi

Kommentit

Kun käyttäjä vierailee sivustolla ja jättää sivustolle kommentin, keräämme kommentti-lomakkeessa olevat tiedot ja säilytämme ne pitkäaikaisesti.

Upotettu sisältö muilta web-sivuistoilta tai palveluntuottajilta

Sivustolla voi olla upotettua sisältöä, kuvia, linkkejä tai maksulomakkeita. Tälläinen muilta toimittajilta tuleva sisältö kolmannelta osapuolelta käyttäytyy kuten käyttäjä olisi vieraillut kolmannen osapuolen sivuilla.

Tälläiset web-palvelut voivat kerätä dataa Sinusta, käyttää sessio-keksejä, upotettua kolmannen osapuolen seurantaa ja monitorointia tämän kolmannen osapuolen materiaalin osalta, erityisesti jos tähän liittyy kirjautumista kolmannen osapuolen palveluun.

Google käyttää evästeitä kerätäkseen käyttäjästä tietoja Googlen captcha-palvelua varten, jota hyödynnetään tällä sivustolla erottamaan ihmiskäyttäjä automatisoidusta sovellusrobotista (bot).

Kenen kanssa jaamme tietojasi

Silloin kun käytät maksulomakettamme, tietosi kulkevat maksupalvelusta vastaavalla palvelutuottajalle (kuten Stripe tällä sivustolla) sekä sitä kautta omalle pankillesi tai luottokorttiyhtiölle

Kauanko säilytämme tietojasi

Jos jätätä kommentin sivustollemme, sekä kommentti että siihen liittyvä metadata säilytetään pysyvästi. Tämä siksi, että jatkokommentit kommentteihisi olisivat mahdollisia automatisoidusti.

Mitä oikeuksia Sinulla on tietoihisi?

Jos olet jättänyt kommentin sivustolle, voit pyytää tietojasi. Voit myös pyytää poistamaan tietosi, siltä osin kuin ne eivät ole sellaista dataa, joka meidän on laillisista, hallinnollisista tai tietoturvasyistä säilytettävä.

Minne tietojasi lähetetään

Käyttäjien kommentit saatetaan tarkastaa kolmannen osapuolen roskaposti- tai muussa vastaavassa automatisoidussa palvelussa.