fbpx

Tilauksen peruminen ja tuotteen palauttaminen

Tilauksen voi perua ja tuotteen palauttaa 14pv aikana tilauksesta. Tilaaja vastaa tuotteen palauttamisen postikuluista. Ja mikäli tuote ei ole täysin käyttämätön, siinä kunnossa kun se tuotetta vastaanottaessa, ja jos tuotetta ei palauteta alkuperäisessä pakkauksessaan, ei tilauksen peruutusta hyväksytä, eikä tuotteen hintaa ja postikulua palauteta, vaan tilaaja joutuu korvaamaan tuotteen täysimääräisesti sillä hinnalla mikä tuotteen myyntihinta tilattaessa oli. Tämän jälkeen tilaaja saa tuotteen takaisin itselleen maksamalla saman postikulun kuin tuotteella oli tilattaessa. Kun palautettu tuote on tarkastettu ja todettu uutta vastaavaksi, myyjä palauttaa tuotteen myyntihinnan, poislukien postituksesta veloitettu osuus. Jos aikaa on tilausta peruttaessa kulunut yli 14pv ei tilausta voi enää peruuttaa eikä rahoja palauteta. Tilaajalle lähetetään kaikissa tapauksissa sähköposti annettuun sähköpostiosoitteeseen, jossa kerrotaan hyväksytäänkö vai hylätäänkö palautus ja tarvittaessa annetaan lisäohjeita tai esitetään lisätietokysymyksiä palautuksen suorittamiseksi.

Palautuksen saamiseksi tulee tilaajan lähettää myös todiste ostosta ja maksusta.

Kun myyjä on vastaanottanut palautetun tuotteen ja tarkastanut sen, lähetetään tilaajalle sähköposti, jossa kerrotaan että tuote on vastaanotettu ja kerrotaan myös onko palautus hyväksytty vai hylätty.

Jos palautus on hyväksytty, niin suoritetaan hyvitys muutamien päivien sisällä.

Alennustuotteet

Vain normaalihintaiset tuotteet kuuluvat palautusoikeuiden piiriin.

Vaihdamme vain tuotteet, jotka ovat vaurioituneet toimituksessa. Jos Sinun pitää vaihtaa saamasi tuote, ole yhteydessä dimi@doukasarts.fi lisäohjeiden saamiseksi tuotevaihtoa varten.

Voit olla yhteydessä dimi@doukasarts.fi tuotteisiimme tai palautuksiin liittyvissä kysymyksissä.